• ມາດຕະຖານການຜະລິດທີ່ດີ (GMP)
• ມາດຕະຖານການປະຕິບັດສຸຂະອະນາໄມທີ່ດີ (GHP)
• ການວິເຄາະອັນຕະລາຍ ແລະ ຈຸດຄວບຄຸມວິກິດ (HACCP)
• ລະບົບການຄຸ້ມຄອງຄວາມປອດໄພຂອງອາຫານ (ISO 22000:2018)
• ລະບົບມາດຕະຖານການຮັບຮອງຄວາມປອດໄພສໍາລັບການຜະລິດອາຫານ (FSSC 22000)
• ມາດຕະຖານລະບົບການຄຸ້ມຄອງຄຸນນະພາບ (ISO 9001:2015)
• ມາດຕະຖານລະບົບການຄຸ້ມຄອງສິ່ງເເວດລ້ອມ (ISO 14001:2015)
• ມາດຕະຖານການຄຸ້ມຄອງຄວາມປອດໄພ (ISO 45001:2018)